Google Adwords

Google Adwords (Ads)’in Faydaları Nelerdir?

Neden Bir Google Adwords Kampanyası Açmalısınız?

Arama motorundan web sitenize trafik çekmek için en etkili yol, Google Adwords kampanyalarıdır. Anahtar kelime planlaması yapması ve sizin adınıza bir Google Arama Ağı veya yeniden pazarlama kampanyası oluşturması için bir Google Partner (Google İş Ortağı) ile çalışmalısınız. Bilgi ve tecrübesine güvenebileceğiniz, işine hâkim olan insanlarla çalışmaya dikkat etmelisiniz.

Dünyanın En Büyük Arama Motorlarından Birinde Rakiplerinizin Önüne Geçebilirsiniz

Eğer hedef kitleniz web sitenizi bulamazsa, sizden bir şey satın alamazlar. Birçok şirketin Google Adwords kullanmasının başlıca sebebi arama motorunun tepesine tırmanmak ve görünür olmaktır. Google’da marka bilinirliğinizi pekiştirebilir ya da farklı anahtar kelimelere farklı teklifler vererek stokunuzdaki alakalı ürünlerle eşleştirebilirsiniz.

Özellikle Google Shopping reklamları, e-ticaret sitenizdeki ürün yelpazesini en uygun şekilde tanıtıp online müşterilere doğrudan ulaşmak için en kolay yollardan biridir. Google, elinizdeki ürün envanterini Google Merchant Center aracılığıyla yüklemenize ve Google Adwords üzerinden alışveriş kampanyalarına dönüştürmenize olanak sağlar. Bu kampanyalar Ürün Alışveriş Reklamları, Vitrin Alışveriş Reklamları ya da Yerel Envanter Reklamları gibi seçenekler sunar. Bu reklamlar sayesinde elinizdeki ürünlere uygun, farklı reklamlar çıkmanıza gerek kalmadan, hatta birbiriyle alakalı ürünleri gruplayarak potansiyel müşterilere ulaşabilirsiniz.

Başa dön tuşu